Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z fasolką szparagową oraz aromatycznym koperkiem
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3553
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3553
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Z fasoli obcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie. 3. Serek mieszamy z posiekanym koperkiem. 4. Każdy plaster mięsa smarujemy serkiem i układamy trochę fasoli.
5. Zwijamy w roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej 6. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.