Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z fasolką szparagową oraz aromatycznym koperkiem
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1958
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 53
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 171
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 160
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1958
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 53
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 171
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 160
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Z fasoli obcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie. 3. Serek mieszamy z posiekanym koperkiem. 4. Każdy plaster mięsa smarujemy serkiem i układamy trochę fasoli.
5. Zwijamy w roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej 6. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.