Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z fasolką szparagową oraz aromatycznym koperkiem
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 270
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1038
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4090
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 270
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1038
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4090
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Z fasoli obcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie. 3. Serek mieszamy z posiekanym koperkiem. 4. Każdy plaster mięsa smarujemy serkiem i układamy trochę fasoli.
5. Zwijamy w roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej 6. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.