Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z fasolką szparagową oraz aromatycznym koperkiem
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2952
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422043
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2221
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2952
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422043
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2221
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Z fasoli obcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie. 3. Serek mieszamy z posiekanym koperkiem. 4. Każdy plaster mięsa smarujemy serkiem i układamy trochę fasoli.
5. Zwijamy w roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej 6. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.