Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa, dobrze komponuje się z sosem pomidorowym
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2159
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 811
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2159
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 811
Składniki
Paprykę umyć, osuszyć, naciąć wzdłuż i usunąć gniazda nasienne.
Miękisz chleba wymieszać z parmezanem, natką pietruszki, orzechami i jajkiem. Dobrze doprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Mieszanką nadziać paprykę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Nadziane papryki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą. Piec 15-20 minut. Pysznie smakują z sosem pomidorowym.