Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa, dobrze komponuje się z sosem pomidorowym
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 922
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 922
Składniki
Paprykę umyć, osuszyć, naciąć wzdłuż i usunąć gniazda nasienne.
Miękisz chleba wymieszać z parmezanem, natką pietruszki, orzechami i jajkiem. Dobrze doprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Mieszanką nadziać paprykę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Nadziane papryki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą. Piec 15-20 minut. Pysznie smakują z sosem pomidorowym.