Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa, dobrze komponuje się z sosem pomidorowym
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 158
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 30
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 42
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 158
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 30
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 42
Składniki
Paprykę umyć, osuszyć, naciąć wzdłuż i usunąć gniazda nasienne.
Miękisz chleba wymieszać z parmezanem, natką pietruszki, orzechami i jajkiem. Dobrze doprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Mieszanką nadziać paprykę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Nadziane papryki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą. Piec 15-20 minut. Pysznie smakują z sosem pomidorowym.