Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię faszerowaną paprykę i również bardzo dawno nie robiłam. Do farszu możecie dodać co tylko chcecie
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3689
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 889
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34191
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 546
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3689
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 889
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34191
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 546
Składniki
Paprykę opłukać, przekroić na pół wydrążyć. Ryż ugotować na pół miękko. Cebulę obrać, posiekać i zrumienić na tłuszczu, dodać posiekany czosnek. Do mięsa dodać ryż, cebulę, przyprawy,
Wszystko dokładnie wymieszać. Wydrążone paprykę napełnić nadzieniem, ułożyć w rondlu, zalać przecierem pomidorowym , dodać pastę pomidorową i cukier. Całość gotować do miękkości. W razie potrzeby dolać więcej sosu lub gdy sos zgęstnieje, dolać wody. Podawać w sosem.