Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię faszerowaną paprykę i również bardzo dawno nie robiłam. Do farszu możecie dodać co tylko chcecie
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1184
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1184
Składniki
Paprykę opłukać, przekroić na pół wydrążyć. Ryż ugotować na pół miękko. Cebulę obrać, posiekać i zrumienić na tłuszczu, dodać posiekany czosnek. Do mięsa dodać ryż, cebulę, przyprawy,
Wszystko dokładnie wymieszać. Wydrążone paprykę napełnić nadzieniem, ułożyć w rondlu, zalać przecierem pomidorowym , dodać pastę pomidorową i cukier. Całość gotować do miękkości. W razie potrzeby dolać więcej sosu lub gdy sos zgęstnieje, dolać wody. Podawać w sosem.