Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na gorące dni, które idealnie sprawdzi się w roli obiadu lub przekąski.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 229
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 969
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4049
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 229
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 969
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4049
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach w lekko osolonej wodzie. Gdy przestygnął kroimy je na pół. Wydrążamy środek. Resztki ziemniaka dodamy do farszu.
Kurczaka polecam zetrzeć na tarce o grubych oczkach, będzie wygodniej nadziewać bez ostrych końców.
Twaróg rozdrabniamy widelcem i wszystkie składniki ze sobą łączymy, przyprawiając na końcu.
Powstałym farszem nadziewamy ziemniaki i posypujemy koperkiem.