Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na gorące dni, które idealnie sprawdzi się w roli obiadu lub przekąski.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 350
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 571
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1058
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 350
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 571
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1058
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach w lekko osolonej wodzie. Gdy przestygnął kroimy je na pół. Wydrążamy środek. Resztki ziemniaka dodamy do farszu.
Kurczaka polecam zetrzeć na tarce o grubych oczkach, będzie wygodniej nadziewać bez ostrych końców.
Twaróg rozdrabniamy widelcem i wszystkie składniki ze sobą łączymy, przyprawiając na końcu.
Powstałym farszem nadziewamy ziemniaki i posypujemy koperkiem.