Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na gorące dni, które idealnie sprawdzi się w roli obiadu lub przekąski.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17592
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1742
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15192
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4319
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8952
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17592
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1742
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15192
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4319
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8952
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach w lekko osolonej wodzie. Gdy przestygnął kroimy je na pół. Wydrążamy środek. Resztki ziemniaka dodamy do farszu.
Kurczaka polecam zetrzeć na tarce o grubych oczkach, będzie wygodniej nadziewać bez ostrych końców.
Twaróg rozdrabniamy widelcem i wszystkie składniki ze sobą łączymy, przyprawiając na końcu.
Powstałym farszem nadziewamy ziemniaki i posypujemy koperkiem.