Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski faszerowane pieczarkami i warzywami, zapieczone w piekarniku lub na grillu.
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4705
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 504
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 757
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4705
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 504
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 757
Składniki
Farsz: Pieczarki i warzywa kroimy drobno, doprawiamy pieprzem zwykłym, ziołowym i papryką. Smażymy na oleju, aż cebula zmięknie. Kiełbasy nacinamy na całej długości. Nadziewamy farszem. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach z termoobiegiem 25 minut. Dokładamy ser i zapiekamy jeszcze 5 minut. Danie można wykonać na grillu. Nadziane kiełbaski grillujemy, aż będą rumiane i chrupiące.