Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski faszerowane pieczarkami i warzywami, zapieczone w piekarniku lub na grillu.
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1628
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8331
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 247
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4325
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1628
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8331
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 247
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4325
Składniki
Farsz: Pieczarki i warzywa kroimy drobno, doprawiamy pieprzem zwykłym, ziołowym i papryką. Smażymy na oleju, aż cebula zmięknie. Kiełbasy nacinamy na całej długości. Nadziewamy farszem. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach z termoobiegiem 25 minut. Dokładamy ser i zapiekamy jeszcze 5 minut. Danie można wykonać na grillu. Nadziane kiełbaski grillujemy, aż będą rumiane i chrupiące.