Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski faszerowane pieczarkami i warzywami, zapieczone w piekarniku lub na grillu.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1114
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 155
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1114
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 155
Składniki
Farsz: Pieczarki i warzywa kroimy drobno, doprawiamy pieprzem zwykłym, ziołowym i papryką. Smażymy na oleju, aż cebula zmięknie. Kiełbasy nacinamy na całej długości. Nadziewamy farszem. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach z termoobiegiem 25 minut. Dokładamy ser i zapiekamy jeszcze 5 minut. Danie można wykonać na grillu. Nadziane kiełbaski grillujemy, aż będą rumiane i chrupiące.