Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne, a do tego proste w przygotowaniu
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 238
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 84
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 238
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 84
Składniki
Papryki umyć, odkroić górną część, usunąć gniazda nasienne. Cebulę pokroić w kostkę, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, mięso mielone, fasolę i razem podsmażyć. Dodać passatę, ketchup, przyprawy i jeszcze chwile smażyć. Papryki nadziewać mięsnym farszem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać bulionem i piec w temp. 180 stopni ok 45 min.