Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis sprawdza sie na obiad,ale też na kolację.Świetnie smakuje na ciepło ,ale też na zimno.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10426
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336770
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4333
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423738
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10426
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336770
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4333
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423738
Składniki
Mięso z szynki mielę przez maszynkę.Papryki przekrajam u góry i wyjmuję pestki.Natke pietruszki siekam.
Mięso,natkę pietruszki,przyprawy i serek topiony dokładnie mieszam.Nadziewam papryki.Masło kroję na cztery części i po jednej umieszczam na każdej papryce.Przykrywam górą papryki.Papryki umieszczam w żarodponym naczyniu i piekę ok.40 min.w tem.180 stopni.