Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis sprawdza sie na obiad,ale też na kolację.Świetnie smakuje na ciepło ,ale też na zimno.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11532
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12118
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2480
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11532
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12118
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2480
Składniki
Mięso z szynki mielę przez maszynkę.Papryki przekrajam u góry i wyjmuję pestki.Natke pietruszki siekam.
Mięso,natkę pietruszki,przyprawy i serek topiony dokładnie mieszam.Nadziewam papryki.Masło kroję na cztery części i po jednej umieszczam na każdej papryce.Przykrywam górą papryki.Papryki umieszczam w żarodponym naczyniu i piekę ok.40 min.w tem.180 stopni.