Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis sprawdza sie na obiad,ale też na kolację.Świetnie smakuje na ciepło ,ale też na zimno.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6021
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3394
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17792
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 91
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3112
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6021
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3394
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17792
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 91
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3112
Składniki
Mięso z szynki mielę przez maszynkę.Papryki przekrajam u góry i wyjmuję pestki.Natke pietruszki siekam.
Mięso,natkę pietruszki,przyprawy i serek topiony dokładnie mieszam.Nadziewam papryki.Masło kroję na cztery części i po jednej umieszczam na każdej papryce.Przykrywam górą papryki.Papryki umieszczam w żarodponym naczyniu i piekę ok.40 min.w tem.180 stopni.