Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis sprawdza sie na obiad,ale też na kolację.Świetnie smakuje na ciepło ,ale też na zimno.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1267
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12508
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5252
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1267
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12508
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5252
Składniki
Mięso z szynki mielę przez maszynkę.Papryki przekrajam u góry i wyjmuję pestki.Natke pietruszki siekam.
Mięso,natkę pietruszki,przyprawy i serek topiony dokładnie mieszam.Nadziewam papryki.Masło kroję na cztery części i po jednej umieszczam na każdej papryce.Przykrywam górą papryki.Papryki umieszczam w żarodponym naczyniu i piekę ok.40 min.w tem.180 stopni.