Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso drobiowe można przyrządzać na różne sposoby. Za każdym razem może smakować inaczej.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Filety pociąć na cm plastry. Delikatnie rozbić przez folię. Oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na godzinę. Marchewkę pokroić w "słupki" i podgotować razem z fasolką szparagową. Uważać by nie przegotować. Muszą być twardawe ponieważ jeszcze będą się dusiły z mięsem. Na każdy kawałek mięsa położyć 2 plastry żółtego sera, słupek marchewki i 2-3 fasolki szparagowe.Zwijać w roladki. Spiąć wykałaczkami. W jednej misce rozmieszać 2 jajka a w drugiej mąkę, tartą bułkę i słodką paprykę. Każdą roladkę panierować w jajkach , bułce z mąką i papryką. Smażyć na średnio rozgrzanym oleju na rumiano. Podlać piwem i dusić do miękkości pod przykryciem.