Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami brak nam czasu na zrobienie potrawy, proponuję pyszne, soczyste mięso z dodatkiem tymianku i miodu.
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 68
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4813
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 68
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4813
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Posypujemy tymiankiem.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Miód przekładamy do naczynia, dolewamy wodę i mieszamy.
6. Przed końcem smażenia polewamy miodem, każdy kawałek mięsa, chwilę smażymy na wolnym ogniu.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.