Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami brak nam czasu na zrobienie potrawy, proponuję pyszne, soczyste mięso z dodatkiem tymianku i miodu.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 241
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5147
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 241
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5147
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Posypujemy tymiankiem.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Miód przekładamy do naczynia, dolewamy wodę i mieszamy.
6. Przed końcem smażenia polewamy miodem, każdy kawałek mięsa, chwilę smażymy na wolnym ogniu.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.