Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami brak nam czasu na zrobienie potrawy, proponuję pyszne, soczyste mięso z dodatkiem tymianku i miodu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Posypujemy tymiankiem.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Miód przekładamy do naczynia, dolewamy wodę i mieszamy.
6. Przed końcem smażenia polewamy miodem, każdy kawałek mięsa, chwilę smażymy na wolnym ogniu.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.