Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami brak nam czasu na zrobienie potrawy, proponuję pyszne, soczyste mięso z dodatkiem tymianku i miodu.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Posypujemy tymiankiem.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Miód przekładamy do naczynia, dolewamy wodę i mieszamy.
6. Przed końcem smażenia polewamy miodem, każdy kawałek mięsa, chwilę smażymy na wolnym ogniu.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.