Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na bardzo szybki, pyszny obiad, podany z makaronem.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Przekładamy do naczynia.
5. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
7. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
8. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
9. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
10. Hartując wlewamy do pieczarek, chwilę gotujemy.
11. Polewamy sosem z pieczarkami mięso.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.