Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na bardzo szybki, pyszny obiad, podany z makaronem.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 981
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1460
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 981
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1460
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Przekładamy do naczynia.
5. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
7. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
8. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
9. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
10. Hartując wlewamy do pieczarek, chwilę gotujemy.
11. Polewamy sosem z pieczarkami mięso.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.