Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na bardzo szybki, pyszny obiad, podany z makaronem.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 973
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 973
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Przekładamy do naczynia.
5. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
7. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
8. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
9. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
10. Hartując wlewamy do pieczarek, chwilę gotujemy.
11. Polewamy sosem z pieczarkami mięso.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.