Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję z dodatkiem mięty bo wtedy danie nabiera aromatu i jest bardzo smaczne.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10984
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1182
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11645
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 905
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10984
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1182
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11645
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 905
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na oleju. 2. Indyka kroimy w kostkę dodajemy do cebuli.
3. Posypujemy przyprawą do indyka oraz solą.
4. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy pieczarki oraz kukurydzę razem z zalewą.
5. Sok z brzoskwiń wlewamy do mięsa a brzoskwinie kroimy w kostkę. 6. Na koniec dodajemy brzoskwinie oraz drobno pokrojoną mięte, chwilę prużymy
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.