Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i pyszne danie smakuje równie dobrze podane z ryżem jak i z ziemniakami:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Fileta umyć i pokroić w kostkę przyprawić przyprawami do smaku dolać odrobinę oleju,wymieszać następnie,odstawić w osobnym naczyniu na razie na bok. Pieczarki i cebulę pokroić na paseczki,papryki w drobną kostkę.
Na maśle podsmażyć pieczarki po upływie 10 minut dodać kurczaka i cebule.Aby nic się nie przypaliło dodać pół szklanki wody i dusić tak aż do miękkości.W razie potrzeby uzupełniać wodę aby fajnie wszystko się ugotowało . Na koniec dodać paprykę.W kubeczku wymieszać mąkę,śmietanę,wodę dodać do wszystkich składników w celu zagęszczenia sosu. SMACZNEGO!!!!!