Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso drobiowe przygotowane z dodatkiem warzyw, wygląda i smakuje wyśmienicie.
Deska do krojenia , nóż, naczynie żaroodporne.
Filet umyć przekroić na połowę , doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Warzywa umyć. Paprykę przekroić na połowę , usunąć gniazda nasienne. Cebulę obrać pokroić w kostkę, pieczarki obrać. Pieczarki , cukinię utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ser również utrzeć . Na patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę , smażyć 1 minutę, dodać pieczarki, cukinię, smażyć do odparowania wody. Połówki papryki doprawić ziołami prowansalskimi, umieścić w nich filet z kurczaka.
Napełnić usmażonymi warzywami, umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut. Wyjąć, posypać utartym serem.
Wstawić i piec do zrumienienia sera. Podawać z ulubionymi dodatkami , u mnie z ziemniakami i pomidorami.
Makaron w sosie ziołowo-serowym z pomidorami zapieczony w papryce. Zaskakując...
Odsłon: 2595
Pyszny, pełnowartościowy posiłek, który możecie zabrać ze sobą do pracy, bo ś...
Odsłon: 492
Dobry sposób na zagospodarowanie nadmiaru pomidorów, zwłaszcza dla miłośników...
Odsłon: 51215
Babeczki z jeżyną o smaku cytrynowym są wilgotne, puszyste, pełne jagód i aro...
Odsłon: 63
Pyszne młode ziemniaczki z twarożkiem ziołowym z koperkiem polecają się na ob...
Odsłon: 214
Dobry sposób na zagospodarowanie nadmiaru pomidorów, zwłaszcza dla miłośników...
Odsłon: 51215
Babeczki z jeżyną o smaku cytrynowym są wilgotne, puszyste, pełne jagód i aro...
Odsłon: 63
Pyszne młode ziemniaczki z twarożkiem ziołowym z koperkiem polecają się na ob...
Odsłon: 214
Składniki
Filet umyć przekroić na połowę , doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Warzywa umyć. Paprykę przekroić na połowę , usunąć gniazda nasienne. Cebulę obrać pokroić w kostkę, pieczarki obrać. Pieczarki , cukinię utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ser również utrzeć . Na patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę , smażyć 1 minutę, dodać pieczarki, cukinię, smażyć do odparowania wody. Połówki papryki doprawić ziołami prowansalskimi, umieścić w nich filet z kurczaka.
Napełnić usmażonymi warzywami, umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut. Wyjąć, posypać utartym serem.
Wstawić i piec do zrumienienia sera. Podawać z ulubionymi dodatkami , u mnie z ziemniakami i pomidorami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Bitka z karczku, ziemniaki i surówka z pekińskiej kapusty.
Dania główne
Polędwica na warzywach
Dania główne
Gołąbki z kapusty włoskiej
Dania główne
Domowy kebab najlepszy na świecie
Bitka z karczku, ziemniaki i surówka z pekińskiej kapusty.
Usmażone bitki z karczku podane z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi zeszklo...
Odsłon: 29
Polędwica na warzywach
Moim zdaniem przepis idealny dla osób wymagających oraz tych którzy chcą robi...
Odsłon: 16