Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka szwarcwaldzka to mocno wędzona, surowa szynka, pokrojona w długie, cienkie plastry. Owinięte nią filety zyskały nowy smak:). A przepis jest banalny.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1142
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1142
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Składniki
Filety kroimy na nieduże, podłużne kawałki. Posypujemy solą, pieprzem i słodką papryką. Każdy kawałek owijamy szynką szwarcwaldzką.
Kawałki kurczaka w szynce układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 25 minut.