Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego ale dobrego
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420266
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1700
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119672
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420266
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1700
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119672
Składniki
1. Filety dzielimy na mniejsze płaty. 2. Przyprawiamy pieprzem i solą i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Pora kroimy w krążki i dodajemy do marchwi.
6. Przyprawiamy do smaku pieprzem oraz solą. 7. Gdy warzywa są już dobre wykładamy na mięso.
8. Ser kroimy w plasterki i układamy na warzywach.
9. Całość zalewamy śmietaną.
10. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego.