Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego ale dobrego
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7293
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2749
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20286
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7293
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2749
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20286
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 601
Składniki
1. Filety dzielimy na mniejsze płaty. 2. Przyprawiamy pieprzem i solą i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Pora kroimy w krążki i dodajemy do marchwi.
6. Przyprawiamy do smaku pieprzem oraz solą. 7. Gdy warzywa są już dobre wykładamy na mięso.
8. Ser kroimy w plasterki i układamy na warzywach.
9. Całość zalewamy śmietaną.
10. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego.