Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego ale dobrego
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
1. Filety dzielimy na mniejsze płaty. 2. Przyprawiamy pieprzem i solą i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Pora kroimy w krążki i dodajemy do marchwi.
6. Przyprawiamy do smaku pieprzem oraz solą. 7. Gdy warzywa są już dobre wykładamy na mięso.
8. Ser kroimy w plasterki i układamy na warzywach.
9. Całość zalewamy śmietaną.
10. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego.