Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego ale dobrego
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15095
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3145
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8892
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15095
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3145
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8892
Składniki
1. Filety dzielimy na mniejsze płaty. 2. Przyprawiamy pieprzem i solą i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Pora kroimy w krążki i dodajemy do marchwi.
6. Przyprawiamy do smaku pieprzem oraz solą. 7. Gdy warzywa są już dobre wykładamy na mięso.
8. Ser kroimy w plasterki i układamy na warzywach.
9. Całość zalewamy śmietaną.
10. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego.