Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiadek dla wegetarian.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11163
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6410
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5431
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13392
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11163
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6410
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5431
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13392
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5166
Składniki
Wykonanie: Usmażone wcześniej naleśniki, pokroić w paski- odłożyć. W między czasie ugotować włoszczyznę. Wyłożyć do żaroodpornego naczynia, najpierw pokrojone naleśniki, potem pokrojone warzywa. Z mąki i masła zrobić zasmażkę, rozprowadzić wywarem i śmietaną, następnie zagotować i przyprawić do smaku. Polać naleśniki z warzywami, obłożyć żółtym serem i zapiec w piekarniku.