Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiadek dla wegetarian.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 24
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 24
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Składniki
Wykonanie: Usmażone wcześniej naleśniki, pokroić w paski- odłożyć. W między czasie ugotować włoszczyznę. Wyłożyć do żaroodpornego naczynia, najpierw pokrojone naleśniki, potem pokrojone warzywa. Z mąki i masła zrobić zasmażkę, rozprowadzić wywarem i śmietaną, następnie zagotować i przyprawić do smaku. Polać naleśniki z warzywami, obłożyć żółtym serem i zapiec w piekarniku.