Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby i ryby, a jednak, gdy oba składniki łączy jeden dodatek.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 676
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 377
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 83
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 60
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 25
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 676
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 377
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 83
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 60
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 25
Składniki
Czosnek spaja tak odmienne składniki jak ryba i grzyby. Filet obsypałam solą i pieprzem i suszonym czosnkiem. Usmażyłam filet najpierw od strony skóry a potem na rumiano z drugiej strony. Na drugiej patelni na małym gazie podsmażyłam czosnek a gdy tylko zaczął się lekko rumienić dodałam pokrojone pieczarki. Gdy najpierw puściły sok a potem zniknął, zrumieniłam grzyby. Potem posypałam je mąką, jeszcze przesmażyłam i wymieszałam. Dodałam wodę aby zrobił się sos. Sos doprawiłam sosem sojowym i pieprzem i odrobiną soli. Całość posypałam natką pietruszki. Smacznego :)