Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatna, smaczna a zarazem zdrowa.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie oczyścić, ściągnąć skórę. Następnie włożyć do miski, posypać majerankiem, bazylią, solą i pieprzem, dodać cebulę pokrojona w plasterki, skropić dobrze sokiem z cytryny wymieszać i wstawić do lodówki do następnego dnia. Brokuł podzielić na różyczki, zaś marchewkę, pietruszkę pokroić w słupki a pomidorki na połówki. Przygotowaną rybę panierować w mące i obsmażyć na maśle z obu stron. Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem, wyłożyć warzywa, skropić olejem czosnkowym, przykryć folią aluminiową i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25-30 minut.