Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatna, smaczna a zarazem zdrowa.
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 693
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 218
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 239
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 916
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 693
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 218
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 239
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 916
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie oczyścić, ściągnąć skórę. Następnie włożyć do miski, posypać majerankiem, bazylią, solą i pieprzem, dodać cebulę pokrojona w plasterki, skropić dobrze sokiem z cytryny wymieszać i wstawić do lodówki do następnego dnia. Brokuł podzielić na różyczki, zaś marchewkę, pietruszkę pokroić w słupki a pomidorki na połówki. Przygotowaną rybę panierować w mące i obsmażyć na maśle z obu stron. Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem, wyłożyć warzywa, skropić olejem czosnkowym, przykryć folią aluminiową i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25-30 minut.