Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie gnocchi z masłem i szalwią pyszne na obiad.Danie to Włosi jedzą w każdy czwartek. Zapraszam na film.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414878
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2412
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414878
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2412
Składniki
Wodę na gnocchi posolić, wrzucić gnocchi na gotującą się wodę.Na patelni rozpuścić masło wrzucić szałwię i lekko zarumienić.Gnocchi jak tylko wypłyna wszystkie do góry to chochelką cedzakową przełożyc na patelnię ,zamieszać łyzką ,posypać serem paremzano lub innym twardym serem. Serwujemy gorące. Jest to danie z Rzymu. W czwartek w Rzymie wszyscy jedzą gnocchi na rózne sposoby. Na moim kanale są gnocchi z owocami morza lub sosem pomidorowym. Z czym je podasz to juz od ciebie zależy. Zapraszam do obejrzenia filmu. Zapraszam na przepisy do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na Youtuba /Mangiare u Ewki Buon appetito!