Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 174
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3918
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 314
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 788
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 174
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3918
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 314
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 788
Składniki
Kapustę sparzyć, zdjąć listki. ugotować kaszę. Cebule pokroić w kostkę, usmażyć na złoty kolor. Pieczarki pokroić w talarki, dodać do cebuli i dusić pod przykryciem około 10 minut. Pozostałość kapusty i marchewkę zmielić.
Ugotowaną kasze, pieczarki, kapustę z marchewką wymieszać. Do masy wbić 2 jajka, wymieszać. Całość przyprawić.
Masę zawinąć w liście kapusty (muszą być (miękkie). Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju.