Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1530
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1151
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 114
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 460
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 230
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1530
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1151
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 114
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 460
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 230
Składniki
Kapustę sparzyć, zdjąć listki. ugotować kaszę. Cebule pokroić w kostkę, usmażyć na złoty kolor. Pieczarki pokroić w talarki, dodać do cebuli i dusić pod przykryciem około 10 minut. Pozostałość kapusty i marchewkę zmielić.
Ugotowaną kasze, pieczarki, kapustę z marchewką wymieszać. Do masy wbić 2 jajka, wymieszać. Całość przyprawić.
Masę zawinąć w liście kapusty (muszą być (miękkie). Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju.