Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto ten przepis wypróbować.
Polecam.
Odsłon: 260
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 104
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5917
Polecam.
Odsłon: 260
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 104
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5917
Składniki
Wykonanie: Kaszę zaparzyć wrzątkiem, dodać starte ziemniaki i posiekaną zrumienioną na maśle cebulę. Przyprawić do smaku. Gotowy farsz wykładać na liściach winogronowych
i zwijać zgrabne gołąbki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, smarując każdą warstwę masłem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę.