Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto ten przepis wypróbować.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 188
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 188
Składniki
Wykonanie: Kaszę zaparzyć wrzątkiem, dodać starte ziemniaki i posiekaną zrumienioną na maśle cebulę. Przyprawić do smaku. Gotowy farsz wykładać na liściach winogronowych
i zwijać zgrabne gołąbki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, smarując każdą warstwę masłem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę.