Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto ten przepis wypróbować.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1420
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 207
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1420
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 207
Składniki
Wykonanie: Kaszę zaparzyć wrzątkiem, dodać starte ziemniaki i posiekaną zrumienioną na maśle cebulę. Przyprawić do smaku. Gotowy farsz wykładać na liściach winogronowych
i zwijać zgrabne gołąbki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, smarując każdą warstwę masłem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę.