Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto ten przepis wypróbować.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 7444
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 43
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 7444
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 43
Składniki
Wykonanie: Kaszę zaparzyć wrzątkiem, dodać starte ziemniaki i posiekaną zrumienioną na maśle cebulę. Przyprawić do smaku. Gotowy farsz wykładać na liściach winogronowych
i zwijać zgrabne gołąbki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, smarując każdą warstwę masłem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę.