Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto ten przepis wypróbować.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2324
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3353
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1411
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2149
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2324
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3353
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1411
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2149
Składniki
Wykonanie: Kaszę zaparzyć wrzątkiem, dodać starte ziemniaki i posiekaną zrumienioną na maśle cebulę. Przyprawić do smaku. Gotowy farsz wykładać na liściach winogronowych
i zwijać zgrabne gołąbki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, smarując każdą warstwę masłem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę.