Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania dania użyłam gołąbków wcześniej zamrożonych. Zrobiłam je w sosie pomidorowym, podane z ugotowanymi, tłuczonymi ziemniakami polanymi sosem.
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6676
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 25
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6676
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 25
Składniki
Gołąbki odmrażamy, doprowadzamy do zagotowania. Do gotujących się gołąbków dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego, zagęszczamy i zabielamy śmietaną sos. do gotującego się sosu dodajemy drobno pokrojony koper. Gołąbki podajemy z ziemniakami polanymi sosem. Smacznego!!!