Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania dania użyłam gołąbków wcześniej zamrożonych. Zrobiłam je w sosie pomidorowym, podane z ugotowanymi, tłuczonymi ziemniakami polanymi sosem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1194
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4850
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1504
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1194
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4850
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1504
Składniki
Gołąbki odmrażamy, doprowadzamy do zagotowania. Do gotujących się gołąbków dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego, zagęszczamy i zabielamy śmietaną sos. do gotującego się sosu dodajemy drobno pokrojony koper. Gołąbki podajemy z ziemniakami polanymi sosem. Smacznego!!!