Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i zdrowe danie na obiad.
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 12
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 199
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 436
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 692
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 79
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 12
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 199
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 436
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 692
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, oddzielić większe liście, i sparzyć we wrzątku, po czym odsączyć i ostudzić. Ryż ugotować według opisu na opakowaniu z dodatkiem soli, ostudzić i połączyć z mięsem, zmiażdżonym czosnkiem i zeszkloną cebulą. Przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać i odstawić na godzinę. W między czasie przygotować garnek na parę (garnek zalać wodą ¾ objętości). Na przygotowane liście kapusty kłaść farsz, zwijać zgrabne gołąbki i układać na sicie w garnku na parę. Gotować około 50 minut do miękkości kapusty. Gotowe gołąbki wyłożyć na talerze i polać sosem pomidorowym. SMACZNEGO!