Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie, czy z mięsem, z wszystkimi rodzajami kasz.......my po prostu kochamy gołąbki.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2362
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1238
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2362
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1238
Składniki
Kapustę sparzyć, z główki zdjąć liście i ściąć nerwy. Kaszę i ryż ugotować w osolonej wodzie al dente. Mięso zmielić, cebulkę zeszklić na oleju, dodać mięso i chwilę smażyć. Połączyć wszystkie składniki, doprawić masę według uznania.
Spód garnka wyłożyć liśćmi kapusty, zawijać farsz w liście i układać ciasno w garnku. Zalać bulionem i gotować ok. 1 godzinę. Podawać z sosem pieczarkowym lub pomidorowym.