Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z nadzieniem zrobionym z mielonego mięsa wieprzowego i ryżu, zawinięte w liście kapusty, podane z ziemniakami i sosem. Użyto wcześniej zrobionych i zamrożonych gołąbków z sosem.
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9360
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1986
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4013
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 526
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 270
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 376
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9360
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1986
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4013
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 526
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 270
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 376
Składniki
Gołąbki zamrożone z sosem, nie zagęszczonym rozmrażamy w garnczku w którym będziemy je przygotowywać.
Na dno garnczka wlewamy pół szklanki przegotowanej wody i gotujemy je na małym ogniu do ich rozmrożenia. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gdy gołąbki się rozmrożą i zagotują, wykładamy je na talerze a z wywaru robimy zagęszczany mąką sos. Gotowe gołąbki podajemy z ugotowanymi ziemniakami. Gołąbki jak i ziemniaki polewamy sosem i posypujemy koprem. Smacznego !!!