Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z nadzieniem zrobionym z mielonego mięsa wieprzowego i ryżu, zawinięte w liście kapusty, podane z ziemniakami i sosem. Użyto wcześniej zrobionych i zamrożonych gołąbków z sosem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13592
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7676
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13592
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7676
Składniki
Gołąbki zamrożone z sosem, nie zagęszczonym rozmrażamy w garnczku w którym będziemy je przygotowywać.
Na dno garnczka wlewamy pół szklanki przegotowanej wody i gotujemy je na małym ogniu do ich rozmrożenia. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gdy gołąbki się rozmrożą i zagotują, wykładamy je na talerze a z wywaru robimy zagęszczany mąką sos. Gotowe gołąbki podajemy z ugotowanymi ziemniakami. Gołąbki jak i ziemniaki polewamy sosem i posypujemy koprem. Smacznego !!!