Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z nadzieniem zrobionym z mielonego mięsa wieprzowego i ryżu, zawinięte w liście kapusty, podane z ziemniakami i sosem. Użyto wcześniej zrobionych i zamrożonych gołąbków z sosem.
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 124
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 30
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 131
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 518
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4406
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 124
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 30
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 131
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 518
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4406
Składniki
Gołąbki zamrożone z sosem, nie zagęszczonym rozmrażamy w garnczku w którym będziemy je przygotowywać.
Na dno garnczka wlewamy pół szklanki przegotowanej wody i gotujemy je na małym ogniu do ich rozmrożenia. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gdy gołąbki się rozmrożą i zagotują, wykładamy je na talerze a z wywaru robimy zagęszczany mąką sos. Gotowe gołąbki podajemy z ugotowanymi ziemniakami. Gołąbki jak i ziemniaki polewamy sosem i posypujemy koprem. Smacznego !!!