Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 59
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 94
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 124
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 99
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 59
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 94
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 124
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 99
Składniki
Oczyszczone i umyte golonki gotowac w przyprawach do czasu az mieso zacznie odchodzic od kosci.
Przygotuj bejce,dokladnie mieszajac wszystkie skladniki.
Golonki po ugotowaniu wyjmujemy do brytfanny w ktorej ma sie dopiekac,nacinamy skorke,ja skore calkiem sciagam ,nacieramy bejca golonke reszta bejcy podlewamy wlewamy do brytfanny
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do190 stopni okolo 50 min
Podajemy z pieczonymi ziemniakami,chrzanem,lub zeby bylo zdrowiej z salatami.