Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki z mascarpone to pyszna i błyskawiczna w przygotowaniu słodka przekąska...
Odsłon: 50
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1787
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 78
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 176
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 196
Pączki z mascarpone to pyszna i błyskawiczna w przygotowaniu słodka przekąska...
Odsłon: 50
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1787
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 78
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 176
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 196
Składniki
Oczyszczone i umyte golonki gotowac w przyprawach do czasu az mieso zacznie odchodzic od kosci.
Przygotuj bejce,dokladnie mieszajac wszystkie skladniki.
Golonki po ugotowaniu wyjmujemy do brytfanny w ktorej ma sie dopiekac,nacinamy skorke,ja skore calkiem sciagam ,nacieramy bejca golonke reszta bejcy podlewamy wlewamy do brytfanny
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do190 stopni okolo 50 min
Podajemy z pieczonymi ziemniakami,chrzanem,lub zeby bylo zdrowiej z salatami.