Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2554
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2554
Składniki
Oczyszczone i umyte golonki gotowac w przyprawach do czasu az mieso zacznie odchodzic od kosci.
Przygotuj bejce,dokladnie mieszajac wszystkie skladniki.
Golonki po ugotowaniu wyjmujemy do brytfanny w ktorej ma sie dopiekac,nacinamy skorke,ja skore calkiem sciagam ,nacieramy bejca golonke reszta bejcy podlewamy wlewamy do brytfanny
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do190 stopni okolo 50 min
Podajemy z pieczonymi ziemniakami,chrzanem,lub zeby bylo zdrowiej z salatami.