Do góry

Dania główne Przepis na:

Grillowana kaszanka z remuladą

Grillowana kaszanka z remuladą

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 503

Dodano:

Odsłon: 2637

Przepyszna grillowana kaszanka z cebulką i sosem Remulada duńska.

Składniki

  • kaszanka 30 dkg
  • Cebula 1/2 szt.
  • remulada duńska do smaku
  • pieczywo tostowe 2 szt.
  • sól, pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rozgrzewamy lej na patelni grillowej. Kroimy cebulę w półksiężyce i szklimy na patelni.

  2. Dodajemy kaszankę i całość smażymy ok 3-4 min (kaszanka powinna być miękka.

  3. W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik z funkcją grilla do 180C. Tosty grillujemy ok 10 min, aż będą chrupiące.

  4. Na każdy tost nakładamy porcję kaszanki, dodajemy sos remulada (np. Folwark)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń