Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna grillowana kaszanka z cebulką i sosem Remulada duńska.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1876
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1876
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Rozgrzewamy lej na patelni grillowej. Kroimy cebulę w półksiężyce i szklimy na patelni.
Dodajemy kaszankę i całość smażymy ok 3-4 min (kaszanka powinna być miękka.
W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik z funkcją grilla do 180C. Tosty grillujemy ok 10 min, aż będą chrupiące.
Na każdy tost nakładamy porcję kaszanki, dodajemy sos remulada (np. Folwark)