Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna grillowana kaszanka z cebulką i sosem Remulada duńska.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9553
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3138
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6635
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9553
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3138
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6635
Składniki
Rozgrzewamy lej na patelni grillowej. Kroimy cebulę w półksiężyce i szklimy na patelni.
Dodajemy kaszankę i całość smażymy ok 3-4 min (kaszanka powinna być miękka.
W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik z funkcją grilla do 180C. Tosty grillujemy ok 10 min, aż będą chrupiące.
Na każdy tost nakładamy porcję kaszanki, dodajemy sos remulada (np. Folwark)