Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo proste w przygotowani, ale jakże smaczne!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113049
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113049
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Kaszę ugotować wg. przepisu na opkowaniu.
Na głębokiej patelni rozgrzać masło i zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, wrzucić mrożone grzyby, podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości (ok.20 min.) podprawić zahartowaną wywarem śmietaną, posolić i popieprzyć do smaku.
Pokroić pierś z indyka na zgrabne plastry i grillować na patelni lub grillu elektrycznym, ja takiego własnie użyłam. Taki grill jest o tyle lepszy, że zamykam mięso i jest poddane od razu dużej temperaturze jednocześnie z dwóch stron. Dzięki temu mięso pozostaje soczyste.
Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :)