Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, mało kaloryczne do pracy :)
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1251
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1659
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 549
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1251
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1659
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 549
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Składniki
Bakłażana należy pokroić w plasterki, posypać solą i ułożyć w misce na jej wewnętrznych brzegach. Zacznie wytwarzać brązowawą ciecz, która powinna spłynąć. Tak przygotowanego umieszczamy na patelni grillowej, której dno lekko natłuszczamy oliwą. Cukinię, paprykę i cebulę kroimy i również grillujemy. Podczas tej czynności doprawiamy. Warzywa mieszamy razem i dodajemy miód. Mieszamy. Podajemy z ryżem.