Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, mało kaloryczne do pracy :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 298
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 45
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 77
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 142
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17069
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 365
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 298
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 45
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 77
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 142
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17069
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 365
Składniki
Bakłażana należy pokroić w plasterki, posypać solą i ułożyć w misce na jej wewnętrznych brzegach. Zacznie wytwarzać brązowawą ciecz, która powinna spłynąć. Tak przygotowanego umieszczamy na patelni grillowej, której dno lekko natłuszczamy oliwą. Cukinię, paprykę i cebulę kroimy i również grillujemy. Podczas tej czynności doprawiamy. Warzywa mieszamy razem i dodajemy miód. Mieszamy. Podajemy z ryżem.