Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-05-2010
Proste i aromatyczne danie. Idealne na grillowe party
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28634
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28634
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Składniki
Mieso pokroic wzdluz na ciekie platy, kazdy z nich posmarowac pesto i posolic. Nastepnie na jednym z brzegow ulozyc kielbaske i ciasno zrolowac. Gotowa "roladke" pokroic na plastry (okolo 1cm grugosci) Ponabijac plastry (slimaczki) na patyczki do szaszlykow. Grillowac okolo 12-15 min. (az mieso bedzie upieczone w srodku)