Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-05-2010
 
            Proste i aromatyczne danie. Idealne na grillowe party
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6616
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6616
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
         
         
                Składniki
Mieso pokroic wzdluz na ciekie platy, kazdy z nich posmarowac pesto i posolic. Nastepnie na jednym z brzegow ulozyc kielbaske i ciasno zrolowac. Gotowa "roladke" pokroic na plastry (okolo 1cm grugosci) Ponabijac plastry (slimaczki) na patyczki do szaszlykow. Grillowac okolo 12-15 min. (az mieso bedzie upieczone w srodku)