Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką, sycącą potrawę po myśliwsku.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 918
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 918
Składniki
1. Mięso obieramy z błonek, kroimy w kostkę.
2. Do mięsa dodajemy pieprz oraz sól.
3. Posypujemy mąką i dokładnie mieszamy.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy mięso.
6. Kiełbasę drobno kroimy, dokładamy do mięsa.
7. W garnku gotujemy wodę i kiedy mięso straci czerwony kolor przekładamy do garnka.
8. Dodajemy listek, ziele, majeranek oraz grzyby suszone.
9. Gotujemy aż mięso będzie dobre.
10. Dodajemy koncentrat, ewentualnie doprawiamy do smaku.
11. Ogórki kroimy w kostkę i dodajemy do mięsa,
12. 10 minut gotujemy.
12.Gulasz gotowy. 13. Smacznego.