Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką, sycącą potrawę po myśliwsku.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37360
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37360
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
1. Mięso obieramy z błonek, kroimy w kostkę.
2. Do mięsa dodajemy pieprz oraz sól.
3. Posypujemy mąką i dokładnie mieszamy.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy mięso.
6. Kiełbasę drobno kroimy, dokładamy do mięsa.
7. W garnku gotujemy wodę i kiedy mięso straci czerwony kolor przekładamy do garnka.
8. Dodajemy listek, ziele, majeranek oraz grzyby suszone.
9. Gotujemy aż mięso będzie dobre.
10. Dodajemy koncentrat, ewentualnie doprawiamy do smaku.
11. Ogórki kroimy w kostkę i dodajemy do mięsa,
12. 10 minut gotujemy.
12.Gulasz gotowy. 13. Smacznego.