Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak robie gulasz- to tylko taki ️🤌🏼 Idealnie sprawdzi się na rodzinny obiad. Najlepiej nadaje się ciemne miodowe piwko (dodaje słodyczy) ale może być każde. Pamiętajcie ze alkohol odparuje. Koniecznie spróbuj!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5651
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 945
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33355
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5651
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 945
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33355
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Składniki
1Mięso kroimy w kostkę. 2Dodajemy przeciśnięty czosnek, wędzona paprykę, suszony czosnek, tymianek, zioła prowansalskie i pieprz. 3Odstawiam do lodówki na minimum 3h, najlepiej przygotować mięso rano lub dzien wcześniej Nie solę bo mięso może być twarde a potem dodam sos sojowy ————————- -Kroje cebule w piórka. -Na patelnie daje trochę smalcu. -Dodaje mięso podsmażam z jednej strony, przekręcam i zasypuje łyżeczką mąki aby potem zrobił się pyszny sosik. -Gdy mięsko będzie miało brązowy kolor, dodajemy cebule, sos sojowy i smażymy 5minut pod przykryciem. Mieszamy. -zalewamy piwem (szklanka) i pol szklanki wody. -Dusimy pod przykryciem. -Doprawiamy sosem i ziołami -Zagęszczamy mąką rozmieszaną z wodą.
Kasze gotujemy i łączymy z buraczkami. Smacznego!