Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-12-2015
.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 129
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104476
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9016
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 129
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104476
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9016
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i partiami obsmażamy na złoto na oleju kokosowym. W dużym rondlu o grubym dnie zalewamy obsmażone kawałki indyka wodą, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie i gotujemy ok 30 min. Dodajemy pokrojoną w drobną kostkę dynię i gotujemy kolejne 20-30 min aż dynia zacznie się rozpadać. Dodajemy fasolkę i groszek (ja użyłam oczywiście mrożonek). Gotujemy kolejne 10 min. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dynia w tym czasie powinna prawie całkowicie się rozpaść zagęszczając sos. Taki gulasz jest idealny do kaszy.