Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-12-2015
.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3369
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 89
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 827
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3369
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 89
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 827
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i partiami obsmażamy na złoto na oleju kokosowym. W dużym rondlu o grubym dnie zalewamy obsmażone kawałki indyka wodą, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie i gotujemy ok 30 min. Dodajemy pokrojoną w drobną kostkę dynię i gotujemy kolejne 20-30 min aż dynia zacznie się rozpadać. Dodajemy fasolkę i groszek (ja użyłam oczywiście mrożonek). Gotujemy kolejne 10 min. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dynia w tym czasie powinna prawie całkowicie się rozpaść zagęszczając sos. Taki gulasz jest idealny do kaszy.