Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-12-2015
.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1269
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 264
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2262
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1269
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 264
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2262
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i partiami obsmażamy na złoto na oleju kokosowym. W dużym rondlu o grubym dnie zalewamy obsmażone kawałki indyka wodą, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie i gotujemy ok 30 min. Dodajemy pokrojoną w drobną kostkę dynię i gotujemy kolejne 20-30 min aż dynia zacznie się rozpadać. Dodajemy fasolkę i groszek (ja użyłam oczywiście mrożonek). Gotujemy kolejne 10 min. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dynia w tym czasie powinna prawie całkowicie się rozpaść zagęszczając sos. Taki gulasz jest idealny do kaszy.