Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szynka to raczej suchy kawałek mięsa,ale w tym wydaniu smakuje wyśmienicie ;-)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13154
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7386
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13154
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7386
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu,dodać pokrojoną cebulę i pieczarki.Doprawić solą,pieprzem,podlać wodą i dusić ok godziny.Zagęścić gulasz zaprawką (1 szkl wody + łyżka mąki) i wsypać do sosu posiekaną natkę.Po ok 1,5 godz gulasz jest gotowy.
SMACZNEGO