Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny przepis na żołądki :)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2315
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18071
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2048
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2315
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18071
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2048
Składniki
Żołądki oczyszczamy i kroimy w paski, następnie zalewamy wodą, zagotowujemy i wrzucamy kostkę rosołową. Dusimy na wolnym ogniu.
Cebulę obieramy, kroimy w półplasterki a ogórka w kostkę. Dodajemy warzywa do mięsa i dusimy pod przykryciem do miękkości.
Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Pod koniec zagęszczamy gulasz i wlewamy śmietanę stale mieszając. Dodajemy pokrojoną drobno natkę pietruszki. Podajemy z makaronem bądź z ryżem.
Smacznego!