Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita rybka. Polecam.
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 19
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 19
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Składniki
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ryż pomieszać z zielonym groszkiem. Halibuta delikatnie opłukać pod wodą. Osuszyć papierowymi ręcznikami. Podzielić na porcje. Naczynie żaroodporne posmarować delikatnie olejem rzepakowym. Rybę ułożyć w żaroodpornym naczyniu i posmarować miksturą z miodu, soku z cytryny. Oprószyć pieprzem cytrynowym i solą. Na każdym kawałku ryby położyć plasterek cytryny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15-20 min. Rybę podać na ryżu z groszkiem. Udekorować plasterkiem cytryny i roszponką. Smacznego.