Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita rybka. Polecam.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3299
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1306
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1856
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3299
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1306
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1856
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Składniki
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ryż pomieszać z zielonym groszkiem. Halibuta delikatnie opłukać pod wodą. Osuszyć papierowymi ręcznikami. Podzielić na porcje. Naczynie żaroodporne posmarować delikatnie olejem rzepakowym. Rybę ułożyć w żaroodpornym naczyniu i posmarować miksturą z miodu, soku z cytryny. Oprószyć pieprzem cytrynowym i solą. Na każdym kawałku ryby położyć plasterek cytryny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15-20 min. Rybę podać na ryżu z groszkiem. Udekorować plasterkiem cytryny i roszponką. Smacznego.