Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna mieszanka ziół prowansalskich z oryginalnego przepisu prosto z Prowansji do samodzielnego wykonania w domu.Używana do zup,sosów,sałatek,twarogów,ryb,mięs i innych potraw.
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 245
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 160
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 895
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 245
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 160
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 895
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać razem i przechowywać w szczelnym pojemniczku.