Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na idealne ciasto na pierogi
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1720
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1517
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1485
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1720
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1517
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1485
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1772
Składniki
Najlepiej zacząć wyrabiać w misce. Do miski z mąką dodajemy sól, olej i letnią wodę.
Wszystkie składniki mieszamy w misce, jak będą już połączone wykładamy na stolnice i wyrabiamy kilka minut az ciasto będzie gładkie i elastyczne.
Gotowe ciasto odstawiamy na ok 30 minut przykryte lniana ściereczka aby „odpoczęło”.
Po upływie tego czasu możemy przygotowywać pyszne pierogi z ulubionym farszem.