Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla miłośników pieczonych żeberek, mięso rozpływa się w ustach i zachwyca swoim smakiem. Pieczone żeberka można podawać zarówno jako danie główne, jak i przystawkę podczas rodzinnych spotkań. Niesamowite miodowe żeberka, twoja rodzina będzie pod wrażeniem tak przygotowanym obiadem, poniżej znajdziesz szybki oraz bardzo prosty przepis.
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 230
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 85
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3252
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 230
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 85
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3252
Składniki
1. Mięso kroję na mniejsze kawałki, myję osuszam.
2. Do miski wlewam ketchup, miód, oliwę z oliwek, sos sojowy, dodaję musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam. 3. Zalewę łączę z mięsem, odstawiam na godzinę.
4. Po tym czasie mięso z zalewą przekładam do woreczka, umieszczam na blaszce i piekę 45 minut w 180°C.
5. Żeberka gotowe, podaję z ziemniakami oraz sałatką. 6. Smacznego.