Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla miłośników pieczonych żeberek, mięso rozpływa się w ustach i zachwyca swoim smakiem. Pieczone żeberka można podawać zarówno jako danie główne, jak i przystawkę podczas rodzinnych spotkań. Niesamowite miodowe żeberka, twoja rodzina będzie pod wrażeniem tak przygotowanym obiadem, poniżej znajdziesz szybki oraz bardzo prosty przepis.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7296
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1746
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70453
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7296
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1746
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70453
Składniki
1. Mięso kroję na mniejsze kawałki, myję osuszam.
2. Do miski wlewam ketchup, miód, oliwę z oliwek, sos sojowy, dodaję musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam. 3. Zalewę łączę z mięsem, odstawiam na godzinę.
4. Po tym czasie mięso z zalewą przekładam do woreczka, umieszczam na blaszce i piekę 45 minut w 180°C.
5. Żeberka gotowe, podaję z ziemniakami oraz sałatką. 6. Smacznego.