Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione kotlety mojego Synka. Soczyste, zdrowe mięso z indyka a szczególnie pysznie smakuje w połączeniu z rozpływającym się serem oraz szynką.
Polecam.
Odsłon: 671
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4441
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1128
Polecam.
Odsłon: 671
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4441
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1128
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Całą powierzchnię każdego kawałka mięsa smarujemy cienko serkiem topionym.
3. Układamy plasterek szynki i plasterek sera żółtego.
4. Składamy w kształt kopertek.
5. Panierujemy w roztrzepanym jajku, następnie w bułce tartej. 6. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.