Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione kotlety mojego Synka. Soczyste, zdrowe mięso z indyka a szczególnie pysznie smakuje w połączeniu z rozpływającym się serem oraz szynką.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Całą powierzchnię każdego kawałka mięsa smarujemy cienko serkiem topionym.
3. Układamy plasterek szynki i plasterek sera żółtego.
4. Składamy w kształt kopertek.
5. Panierujemy w roztrzepanym jajku, następnie w bułce tartej. 6. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.