Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 923 Ocena: 10788
Dodano: 16.01.2020
Odsłon: 13951
5-6 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Całą powierzchnię każdego kawałka mięsa smarujemy cienko serkiem topionym.
3. Układamy plasterek szynki i plasterek sera żółtego.
4. Składamy w kształt kopertek.
5. Panierujemy w roztrzepanym jajku, następnie w bułce tartej.
6. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
7. Danie gotowe.
8. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Nevermore 17 stycznia 2020Zgłoś do usunięcia
Takie imprezy, to ja mogę codziennie ;)U mnie od jakiegoś czasu indyk zdecydowanie wygrywa z kurczakiem :) Pychotka, mniami :) Odpowiedzi: 3 ▼
0 Kto głosował? | Odpowiedz