Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne śniadanko. Jajka są zdrowe i każdy o tym wie. Są najbardziej wartościowym produktem spożywczym spośród dostępnych środków żywnościowych.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4016
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34235
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1748
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113665
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4016
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34235
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1748
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113665
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek. Podzielić na połówki i ułożyć w miseczce. Oprószyć delikatnie pieprzem młotkowanym z kolendrą i solą. Ser zetrzeć na tarce. Przełożyć na jajka. Ser posmarować majonezem. Osypać posiekanym szczypiorkiem i natką pietruszki. Smacznego