Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapomniane, smaczne danie które warto sobie przypomnieć. Jest naprawdę smaczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2674
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2674
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2997
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, ugotowane obieramy ze skorupki i kroimy na połówki. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy w rondelku do jej zeszklenia. W słoiczku rozbijamy w 250 ml bulionu warzywnego 2 łyżki mąki i wlewamy do zeszklonej cebuli cały czas mieszając do połączenia się składników. Dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki i lubczyku, musztardę i sok z cytryny, mieszamy. Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na małym ogniu kilka minut. W między czasie gotujemy ziemniaki. Jajka podajemy z ziemniakami, sosem i ogórkiem marynowanym. Smacznego !!!