Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wracasz zmęczony z pracy. Jesteś głodny, ale dopiero wstawiłeś ziemniaki. Jest sposób by przyspieszyć ich gotowanie.
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 149
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 149
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Składniki
Od razu po postawieniu dodaj do wody łyżkę masła.
Natomiast sól wsyp dopiero pod koniec gotowania. Opóźnia ona proces wrzenia, dlatego jeśli dodajesz ją na początku, ziemniaki będą się znacznie dłużej gotować. fot. 123rf/picsel