Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wracasz zmęczony z pracy. Jesteś głodny, ale dopiero wstawiłeś ziemniaki. Jest sposób by przyspieszyć ich gotowanie.
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 268
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 160
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 268
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 160
Składniki
Od razu po postawieniu dodaj do wody łyżkę masła.
Natomiast sól wsyp dopiero pod koniec gotowania. Opóźnia ona proces wrzenia, dlatego jeśli dodajesz ją na początku, ziemniaki będą się znacznie dłużej gotować. fot. 123rf/picsel