Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Kaczka Dziwaczka"
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Składniki
Kaczkę natrzeć solą, czosnkiem. Pokroić na porcje. Obsmażyć na złoty kolor, dodać cebulę i grzyby, podsmażyć, podlać wodą i dusić pod przykryciem do miękkości.Zalać śmietaną z mąką lub tylko posypać dużą ilością zieleniny.
Podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty. Smacznego.