Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 34
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 6128
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 5691
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 259
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 34
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 6128
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 5691
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 259
Składniki
Kaczkę natrzeć solą, czosnkiem. Pokroić na porcje. Obsmażyć na złoty kolor, dodać cebulę i grzyby, podsmażyć, podlać wodą i dusić pod przykryciem do miękkości.Zalać śmietaną z mąką lub tylko posypać dużą ilością zieleniny.
Podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty. Smacznego.