Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,krucha i aromatyczna:)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6066
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1849
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6066
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1849
 
         
         
                Składniki
Umyte jabłka poporcjować na ćwiartki wraz z łupinami. Nadziać nimi kaczkę wcześniej posypaną wewnątrz i zewnątrz przyprawami. Dać do piekarnika i piec tyle ile ważyła kaczka,czyli około 2 godz.do zrumienienia skórki.
Smacznego życzę!