Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione serem i szczypiorkiem. Danie idealne na szybki, sycący posiłek.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24990
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24990
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 119
Składniki
Do miseczki wlewamy oliwę, dodajemy dwa surowe jajka, szczyptę soli, szczyptę pieprzu i płaską łyżeczkę słodkiej papryki. Dokładnie mieszamy.
Szczypiorek siekamy. Kajzerki nacinamy wzdłuż znajdujących się na nich widocznych rowków.
Nacięcia wypełniamy tartym serem i posiekanym szczypiorkiem.
Tak przygotowane bułki wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i smarujemy je przygotowanym jajkiem rozmieszanym z przyprawami. Pieczemy przez 8-10 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!