Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione serem i szczypiorkiem. Danie idealne na szybki, sycący posiłek.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36607
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3348
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 492
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2798
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36607
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3348
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 492
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2798
Składniki
Do miseczki wlewamy oliwę, dodajemy dwa surowe jajka, szczyptę soli, szczyptę pieprzu i płaską łyżeczkę słodkiej papryki. Dokładnie mieszamy.
Szczypiorek siekamy. Kajzerki nacinamy wzdłuż znajdujących się na nich widocznych rowków.
Nacięcia wypełniamy tartym serem i posiekanym szczypiorkiem.
Tak przygotowane bułki wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i smarujemy je przygotowanym jajkiem rozmieszanym z przyprawami. Pieczemy przez 8-10 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!