Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione serem i szczypiorkiem. Danie idealne na szybki, sycący posiłek.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 122
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21525
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 844
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 122
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21525
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 844
Składniki
Do miseczki wlewamy oliwę, dodajemy dwa surowe jajka, szczyptę soli, szczyptę pieprzu i płaską łyżeczkę słodkiej papryki. Dokładnie mieszamy.
Szczypiorek siekamy. Kajzerki nacinamy wzdłuż znajdujących się na nich widocznych rowków.
Nacięcia wypełniamy tartym serem i posiekanym szczypiorkiem.
Tak przygotowane bułki wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i smarujemy je przygotowanym jajkiem rozmieszanym z przyprawami. Pieczemy przez 8-10 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!