Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny ,chrupiący no i dietetyczny,schabowy kalafiorowy...polecam..jedzcie i próbujcie warto bo jest pycha,,,:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5579
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1061
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12133
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5579
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1061
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12133
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Kalafior umyć,oddzielić od liści i pokroić w 1cm plastry.Jeśli się troszkę pokruszy nie przejmujmy się,kazdą oderwaną część też opanierujemy i usmażymy:) Plastry niby schabowego obtoczyć w mące,roztrzepanym jajku z mlekiem i tartej bułce. Klaść na rozgrzane masło klarowane i usmażyć z dwóch stron. Odsączyć nadmiar tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!