Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1462
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1642
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1462
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1642
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
Na oliwie krótko podsmażyłam cebulę pokrojona w piórka, pokrojone w plasterki chili i obranego ze skórki pomidora. Zdjęłam warzywa. Kalmary wcześniej pokroiłam w paski i nakroiłam je w kratkę potem polałam je sosem sojowym. Rzuciłam je ze zgniecionym czosnkiem na oliwę a gdy zbielały po paru minutach były gotowe. Wcisnęłam jeszcze sok z limonki a po wyłączeniu ognia dodałam pokrojoną natkę kolendry. Smacznego :)