Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną kapustę Babci Stefci z Bieszczad.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17788
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1876
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15581
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17788
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1876
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15581
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem soli, pieprzu i kminku do smaku. Następnie odcedzić i przysmażyć na smalcu. Ziemniaki obrać, ugotować, utłuc i wymieszać z kapustą i jeszcze raz przysmażyć. Natomiast boczek upiec w piekarniku na chrupiąco(chipsy) Gotową potrawę wyłożyć do misy, obłożyć przygotowanym boczkiem i podawać danie dobrze ciepłe.