Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną kapustę Babci Stefci z Bieszczad.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36605
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3319
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 489
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2775
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36605
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3319
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 489
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2775
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem soli, pieprzu i kminku do smaku. Następnie odcedzić i przysmażyć na smalcu. Ziemniaki obrać, ugotować, utłuc i wymieszać z kapustą i jeszcze raz przysmażyć. Natomiast boczek upiec w piekarniku na chrupiąco(chipsy) Gotową potrawę wyłożyć do misy, obłożyć przygotowanym boczkiem i podawać danie dobrze ciepłe.