Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Specjalnie dla tych którzy nie lubią sztucznych kostek itp. Danie tanie,szybkie i bardzo smaczne.Można jeść solo lub z ziemniakami.Zachęcam do wypróbowania mojego nowego przepisu i życzę Państwu smacznego.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
Pokrojoną w piórka cebulę zezłoć na maśle.Pokrój w kostkę boczek i szynkę,dodaj do cebuli.Smaż około 5 min. Poszatkuj kapustę,pokrój w kostkę marchew,pietruszkę i selera. Do cebuli i "mięska" dodaj około 1 litra wody rozrobionej z koncentratem pomidorowym.Woda powinna zakrywać wszystkie warzywa. Dodaj do tego przyprawy czyli szczyptę soli, łyżkę pieprzu,dwie łyżki papryki oraz łyżeczkę gałki.Wymieszaj. Dodaj warzywa,duś aż kapusta będzie robiła się miękka. Na koniec pokrój koperek i dodaj go na 5-10 min przed końcem gotowania. Smacznego ;)